Абонирай се за сделки
Close [ x ]

Моето Меню

Main Menu

Меню за категории

Избери град

COVID-19

Уважаеми клиенти,
Официално бе потвърдена информацията, че от 15.06.2020г. границите между България и Гърция ще бъдат свободно отворени за пътуващи с цел туризъм. Няма да бъде налагана карантина или задължително тестване при излизане или влизане в двете страни.
От дата 01.06.2020г. може да се пътува по бизнес и семейни причини.


Преминаването през границата ще се извършва само чрез попълване на декларация, че преминаващият границата е запознат с епидемичната обстановка и че не проявява симптоми на Covid-19.

 
Във връзка с влизането в сила на обявеното санитарно положение до 14.6.2020г. от правителството за ограничаване на разпространението на Covid-19 искаме да Ви уведомим, че при евентуалното желание за отлагане/отменяне на Вашето пътуване имаме възможност да процедираме по един от следните възможни начини избран от Вас:

• За всички резервации с дати на настаняване през март, април и май 2020 година, предлагаме възможност да промените Вашата резервация при същите условия за месец октомври 2020 г. или март-май 2021 г.
• За всички резервации с дати на настаняване през март, април и май 2020 година, предлагаме възможност да промените Вашата резервация за периода юни – септември 2020 г., като сума на съществуващата резервация ще бъде преоформена като аванс по новата Ви резервация. В случай че стойността на новата резервация е по-ниска, няма да следва възстановяване на суми,а в случай че стойността на новата резервация е по-висока, следва да се доплати разликата за почивката Ви в по-висок сезон.
• В случай, че искате да отложите пътуването си, ние Ви предлагаме да Ви предоставим ваучер със стойността на заплатената до момента сума по резервацията Ви, който ще може да бъде валидиран и упражнен в нашата компания в рамките на следващите 12 месеца.
• Ако не желаете ваучер или промяна на датите на Вашата почивка, то следва възстановяване на заплатената от Вас сума, по банков път в законоустановения срок – не по-късно от 13.5.2021г.

 

Моля да имате предвид, че в качеството си на Туроператор за осигуряване на Вашата почивка ние сме влезли в договорини отношения с избраните от Вас места за настаняване и съобразно условията сме заплатили следващите се суми на нашите партньори – туроператори и хотелиери в пълен размер или съобразно размера на платените от Вас аванси по договорите Ви с нас. Всички резервации направени от Вас за ранни записвания към партньорите ни в съответната държава и в съответните срокове са валидни за избраните от Вас преференциалн цени, на които сте сключили договорите си с дружеството. Всички цени за ранни записвания са валидни при плащане към туроператори и хотелиери в размер от 50 до 100%, които ние вече сме заплатили за да подсигурим достъпна цена за клиентите си.
Уверяваме ви че не задържаме парите Ви, нито че се облагодетелстваме от заплатените от Вас суми неправомерно. Всичко това сме в състояние да докажем при необходимост в разговори с Вас, а при необходимост и посредством извършените преводи от нас по банковите сметки на дружеството.

https://bgtourism.bg/030520201-greece-vaucheri-pochivki